Lezingen over de Charme van je Darmen

Lezing Charme van je Darmen

Je darmen zijn veel meer dan een voedselverteerbuis.

De werking van onze darmen, onze spijsvertering op onze gezondheid is erg groot. Niet alleen nemen we via onze darmen onze voeding op waarmee we ons lichaam voorzien van energie en bouwstoffen. Ook ons immuunsysteem is voor zo’n 80% in onze darmen gevestigd. Veel chronische ziektes hebben een oorsprong in de darm: huidklachten, luchtwegaandoeningen, allergische reacties, hooikoorts, voedingsintoleranties en -gevoeligheden, spijsverteringsklachten, auto immuunziektes, gewrichtsklachten en zelfs geestelijke klachten.

Onze darmen zijn dus veel meer dan een voedselverteerbuis. In deze lezing vertelt darmtherapeut Philippine Borgers, hoe je spijsvertering werkt, wat de relatie is tussen je darmen en je immuunsysteem en hoe je je darmen het beste voedt.

‘De charme van je darmen’ maandag 22 mei van 15:45u tot 16:45u te Azzurro Wellness in Noordwijk. VOLGEBOEKT!

 

Lezing Stemmen uit je Darm

Hoe jouw darmbacteriën je gek of gezond maken.

Steeds meer wordt ook uit onderzoek duidelijk dat er een link is tussen ons ‘buikgevoel’ (‘gut feeling’) en de invloed daarvan op ons brein. Hoe we ons voelen heeft veel vaker dan we denken een oorzaak vanuit je darmen. Veel mensen met darmklachten en nare gevoelens voelen zich vaak niet begrepen door artsen. Jouw darmbacteriën kunnen je gek of gezond maken. In of uit balans. Dik of dun.

In deze lezing vertelt darmtherapeut Philippine Borgers over de relatie tussen je darmflora en jouw brein, je gezondheid en je gewicht. Tevens krijg je de belangrijkste tips voor de opbouw van gezonde darmflora.

Stemmen vanuit je Darm’ donderdag 1 juni 14:00-15:00u bij Azzurro Wellness te NoordwijkLezingOMEGA10.

Philippine Borgers (adviseur voeding en vitaliteit) heeft een succesvolle praktijk in voedingsgeneeskunde (www.omega10.nl) . Zij begeleidt mensen naar een gezond en vitaal leven d.m.v. voeding, leefstijl en darmtherapie.

“Het is mijn missie om mensen met darm- en gezondheidsproblemen te inspireren naar een vitale leefstijl. Mensen die vaak in de reguliere geneeskunde geen erkenning noch echte oplossing vinden voor hun problemen. Hen wil ik graag bereiken door hen te begeleiden in mijn praktijk, te voeden met mijn lezingen en te inspireren met mijn OMEGA10 blog en Facebookcommunity Fit by Food.”

 

 

Delen is gezond 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin