Vanaf 1 april 2018 word ik, afhankelijk van uw ziektekostenverzekerings-voorwaarden m.b.t. alternatieve geneeswijzen vergoed door ziektekostenverzekeringen. Per die datum ben ik namelijk aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG.

Mijn werkwijze geeft mijn cliënten drie belangrijke voordelen:
1. De client betaalt een meer dan marktconform tarief. Ik hanteer een uurtarief per 1 april 2018 van slechts €57,85 excl btw, (€72,50 incl btw.) Terwijl gelijkwaardige praktijken uurtarieven hanteren tussen de €80 en €175. En daarnaast ook nog eens marges van 20-30% rekenen op supplementen en onderzoeken. Ik maak gebruik van goedkoopste supplementleverancier in Nederland zonder dat ik daar verdiensten uit haal. En onderzoeken worden zonder opslag rechtstreeks aan u berekend. De client betaalt voor de adviezen en services. En krijgt de beste supplementen tegen de laagste tarieven aan huis bezorgd.
2. De client bepaalt hoeveel consults gewenst zijn. De meeste cliënten zijn bij mij trouwens geholpen met een intake en 2 tot 3 consultsessies. Dit komt ondermeer doordat ik mijn adviezen compleet op papier uitwerk die de client in een map ontvangt.
3. De client krijgt de beste therapie. Gericht op de oorzaak van het probleem. Niet de therapie die wordt voorgeschreven door protocollen die vaak gericht zijn op symptoombestrijding.

Ik vind het belangrijk dat een client op kwalitatieve gronden voor mijn consults kiest. Niet omdat deze consults toch wel vergoed worden door de verzekeraar. Om de therapie te laten slagen is het belangrijk dat de client zelf zijn verantwoordelijkheid neemt en bereid is aanpassingen te doen in zijn of haar voedings- en levensstijl. Ik zal je daarin met al mijn kennis, kunde en ervaring in adviseren en liefdevol stimuleren.

Delen is gezond 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin